De la jornada MAMBO a la MAGMA

Talleristes

 Pol Landman

plandmanb@gmail.com

 Enric Castellà

ecaste56@xtec.cat

Resum

El passat 15 d’Abril es va celebrar al CESIRE la Jornada MAMBO (MAtemàtiques aMb BOmbolles). Es va adreçar a persones del món de l’educació matemàtica (infantil, primària, secundària, universitat…) i de la divulgació.
Es va comptar amb intervencions de professionals de l’educació matemàtica, la divulgació i l’espectacle, entre els quals en Pep Bou, l’Anton Aubanell (mmaca), en Santi Estopà (mmaca), en Pol Landman (Explòrium), la Caroline Ainslie (Bubbly Maths, UK), en Nelo Maestre i l’Antonio Camina (DiverMates, Madrid), Joan Porti (CRM i SCM) … i molts altres.
Als tallers es van abordar aspectes vinculats amb la construcció d’estructures, materials, trucs i recursos, modelització amb superfícies, GeoGebra i molt més.
Hi van col·laborar, a més del CREAMAT, la FEEMCAT, la SCM, el mmaca, l’ACG, el CRM, Explòrium, Bubbly Maths i DiverMates.
L’objectiu de la jornada era treballar un context prou motivador per portar-ho a les aules i que fos prou ric i rigorós per millorar l’educació matemàtica.
Parlarem de la proposta de jornada per aquest curs: MAGMA (MÀGia i MAtemàtiques). Si el curs passat vam voler portar les bombolles a l’aula de matemàtiques, aquest cop, hi portarem la màgia. 

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *