Jornada Didàctica

Jornada Anual d’ABEAM

Dia: dissabte 09 de novembre del 2019
Llocs: https://goo.gl/maps/85TsMFu9T4Uo33ik7

  • Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Industrial de Barcelona. ETSEIB – Avda Diagonal, 647
  • Facultat de Matemàtiques de la UPC – C/ Pau Gargallo núm. 14

Hashtag #22jabeam


Informació de la jornada

Ja tenim aquí la XXII Jornada!

El dia 9 de novembre viurem una gran Jornada Didàctica que iniciarem a l’Auditori de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Industrial (ETSEIB) i que a partir de mig matí, les aules de la FME ens acolliran amb una gran oferta de comunicacions, tallers i activitats.

Amb el lema Diverses mirades, nous enfocaments presentem XXII Jornada Didàctica d’ABEAM. Un lema escollit amb la intenció de centrar tota la Jornada en dos aspectes ben significatius:

  1. El nostre grup de treball de Fotografia Matemàtica està celebració: són 20 anys els que porten fent una gran tasca en pro de l’aprenentatge de les matemàtiques: el concurs, les activitats i recursos proposats a partir de la fotografia, el calendari, les exposicions itinerants, etc. A l’hora de promoure i practicar un ensenyament de les matemàtiques per competències ells tenen molt a dir. I no parlem de l’avaluació! Tenim ganes d’escoltar les seves propostes i celebrar amb ells aquest aniversari.
  2. És des de la riquesa i la variabilitat de propostes que els participants a la jornada podem treure un profit immediat per fer petites incorporacions o modificacions en la nostra pràctica docent. És sens dubte des del compartir experiències d’aula com tots en sortim beneficiats. Tanmateix, no podem obviar que ens entusiasmen les matemàtiques i que gaudim plantejant-nos i resolent problemes. I és per això que aquesta jornada presenta tantes mirades diferents, i no només referint-nos a la gran quantitat de propostes que la conformen, sinó també amb l’esperança que sigui una jornada multitudinària i ben participativa. L’aprenentatge de les matemàtiques necessita de totes aquestes mirades. Cal que hi siguin representades totes les etapes educatives, des d’Infantil fins a la Universitat. Els docents que formen grups de treball. Aquells que es dediquen a l’ensenyament no reglat. Els museus, les associacions i altres que també fan divulgació com alguns mitjans de comunicació. Esperem acollir-vos a totes i a tots en aquesta Jornada que donarà el tret sortida a un curs ben intens que finalitzarà al juliol amb el segon Congrés Català d’Educació Matemàticac2em 2020.

Ja pots, doncs, fer-te un savethedate i celebrar amb nosaltres la XXII Jornada Didàctica d’ABEAM.


Inauguració de la jornada

A partir de les 8.30

Podreu trobar Taules informatives i amb materials de:

CALENDARIS Concurs Fotografia Matemàtica any 2020

Durant la rebuda podreu adquirir els calendaris de l’any 2020 elaborats pel grup de fotografia matemàtica d’ABEAM.

Aquest any el donatiu per adquirir el calendari serà de 4€.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *