XIII sessió oberta del Cercle de Mestres ABEAM: ELS MESTRES FEM MATEMÀTIQUES

El proper dia 13 de novembre (dilluns a les 17,45h) oferirem dins del Cicle de Formació oberta del CERCLE DE MESTRES: ELS MESTRES FEM MATEMÀTIQUES

Hora: 17:45 a 19:30

Lloc: Aula 004 (planta baixa) de la FME de la UPC C/Pau Gargallo 14, Bcn.

El Cercle de mestres d’ABEAM obre les portes a tots els mestres a fer problemes del FEM MATEMÀTIQUES. Perquè quan els mestres fem matemàtiques, la probabilitat que els infants facin matemàtiques creix.

Objectius:

  • Fer problemes del FEM MATEMÀTIQUES.
  • Analitzar diferents resolucions, raonaments, representacions, connexions que generen els problemes presentats; així com els sabers que hi ha implícits.
  • Discutir sobre la gestió d’aula en la resolució de problemes: experimentació, conversa, treball en grup, informe escrit…
  • Relacionar la resolució de problemes de FEM MATEMÀTIQUES amb el fer quotidià a classe de matemàtiques

Us animem a tots aquells que estigueu interessats en portar a l’aula problemes rics i competencials que construeixen coneixement a introduir-vos en el concurs.

Aquesta trobada també la recomanem a tots aquells docents que estigueu interessats en la didàctica de les matemàtiques o en ser impulsors de les matemàtiques en els vostres centres. Si coneixeu possibles interessats els podeu passar la informació i que omplin el formulari. 

Preguem que ompliu el formulari següent per tal de tenir una previsió dels que serem. 

Formulari d’inscripció: Inscripció a la XIII sessió Cercle de mestres ABEAM

ANIMEU-VOS, US ESPEREM!

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *