XXIII Jornada matemàtica ABEAM

PROPERA PARADA: Matemàtiques!

La Jornada d’ABEAM és una trobada didàctica de professorat de matemàtiques de tots els nivells educatius que celebra la seva vint-i-tresena edició el dissabte 6 de novembre.

Per participar en la jornada heu d’omplir el formulari d’inscripció i així, tenir accés com a usuari a aquesta web i fer les futures reserves. El període d’inscripció serà del 11 al 31 d’octubre 

La inscripció, com cada any, és gratuïta per a les persones associades (o, com a màxim, per a dos docents dels centres associats) a ABEAM, FEEMCAT, SCM, SEMCV, SBMXEIX, FESPM. Per als estudiants de grau en educació o matemàtiques hi ha una tarifa reduïda de 5€. Altrament, la inscripció té un preu de 20€, que s’haurà d’abonar en fer el registre el mateix dia de la Jornada. Aquest import és acumulable com a quota del 2021 d’ABEAM (40€ individual, 60€ centre), si s’opta per associar-se.

Procés de la jornada

La rebuda es farà mitja hora abans de l’inici de cada itinerari, en el punt de sortida del mateix. Aquest serà indicat en el programa i transmès a cadascun dels participants un cop s’hagi acabat de formalitzar la inscripció per la web d’ABEAM. Durant tot el matí, cada persona inscrita realitzarà un dels deu itineraris diferents que s’ofereixen. Cada itinerari està conformat per dues rutes o visites matemàtiques per la ciutat de Barcelona. A les 15:00 la Jornada continuarà a la FME (UPC) amb la visita guiada de l’exposició Imaginary i les taules informatives de MMACA, eXplorium, Kinuma i Fotografia Matemàtica. Des de les 16:30 fins a la finalització, el professorat podrà realitzar un taller d’entre els 9 que apareixen en el programa.

Itineraris: Matí

Per qüestions de seguretat i mesures COVID, dels 10 itineraris proposats, els inscrits faran una tria de 5 possibles, i l’organització acabarà d’assignar-ne 1 a cada participant, d’entre els 5 triats. La reserva de plaça es realitza en la mateixa pàgina de cada itinerari.

Rebuda: 15:00 – 16:30

Rebuda dels participants a la FME i control d’assistència
Exposició guiada: Imaginary, una simfonia matemàtica
Taules informatives de MMACA, eXplorium, Kinuma, COSMOCAIXA i Fotografia Matemàtica

Tallers: 16:30 – 18:00

Tota la informació dels tallers la trobareu aquí


Aquesta activitat està inclosa en el Pla de formació permanent del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Si voleu la certificació d’assistència XTEC de 8 hores reconeguda pel Departament d’Ensenyament cal que us inscriviu a través del següent enllaç.

Els estudiants de màster rebreu un certificat d’ABEAM.

Per a la Jornada s’emprarà el hashtag #23jabeam . Us animem a compartir-la per les xarxes:

twitter.com/matesAbeam

facebook.com/matesAbeam

instagram.com/matesabeam/


Una agraïment especial per a totes les entitats i persones que col·laboren per fer realitat aquesta Jornada

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *