XI sessió oberta del Cercle de Mestres ABEAM: La “pàgina en blanc”de l’inici del concepte a la recerca actual

El proper dia 21 de març (dilluns a les 18h) oferirem dins del Cicle de Formació oberta del CERCLE DE MESTRES:

La xerrada de la Mequè Edo (mestra, pedagoga i profesora investigadora en UAB. Doctora en Didàctica de les Matemàtiques i, actualment, directora del Departament de Didàctica de les Matemàtiques i de les Ciències Experimentals a l’UAB)

Lloc: FME (Facultat de matemàtiques i estadística) de la UPC. Carrer Pau Gargallo 14, Barcelona. AULA 004 planta baixa.

Resum:
La xerrada versarà sobre la “pàgina en blanc”, proposta centrada en la representació gràfica i la comunicació a educació infantil. Parlarem de com va sorgir aquesta proposta d’aula i també d’algun referent que ens va inspirar. Presentarem quines característiques la fonamenten. Presentarem tipologies de pàgines en blanc i en veurem molts exemples. També s’explicarà la recerca que s’està fent a la UAB sobre aquest tema. Què ens han demanat les mestres que la implementen a les seves aules? i què estem fent per ajudar-les a resoldre aquesta qüestió? Si tenim temps -i hi ha ganes- portaré algunes làmines amb representacions i conjuntament cercarem criteris de categorització.

Des del Cercle de mestres, considerem que aquesta xerrada pot estendre’s perfectament a tota la primària ja que té implicacions directes en com plantegem a l’aula la comunicació i representació amb els nostres alumnes. Us esperem!

Si penseu assistir, us demanaríem d’omplir aquest formulari: https://forms.gle/wUkwChFKogydiXDi9

 

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *