9a sessió del Cercle de mestres ABEAM: IDEES CENTRALS DE MATEMÀTIQUES, PER QUÈ? C.SUPERIOR (Carme Burgués i Tana Serra)

El passat dimarts dimecres 7 d’abril vam tenir la 9a. sessió del Cercle de Mestres ABEAM tancant el cicle de 3 sessions sobre les IDEES CENTRALS de MATEMÀTIQUES a Primària per donar a conèixer el treball fet per la Carme i la Tana i que està disponible a la pàgina Idees centrals matemàtiques (CESIRE). Aquesta vegada la sessió ha estat centrada en el C.SUPERIOR

El concepte d’Idea Central pretén ajudar-nos a poder centrar-nos en els continguts matemàtics més fonamentals a cada etapa. Encara més, la intenció és donar una visió global de les matemàtiques des d’Infantil fins al final de la Primària, cohesionada i connectada. I donar a conèixer un magnífic treball de “destil·lació” fet per les ponents i que posen a la nostra disposició.” 

Aquí us compartim la sessió gravada i la presentació que van fer servir les autores:

ABEAM IDEES CENTRALS CS pdf

 

ENLLAÇ a la gravació de la 9ª Sessió sobre les idees centrals al C.Superior

Com sempre, dir-vos que us esperem per compartir. Què des d’ABEAM creiem fermament en la força de l’agrupació per a créixer com a mestre, rebre coneixement, enriquir-te per transferir, formar part d’un grup de gent amb les mateixes voluntats i perquè no, agafar responsabilitats en la innovació i la didàctica que tots volem.

 

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *