8a sessió del Cercle de mestres ABEAM: IDEES CENTRALS DE MATEMÀTIQUES, PER QUÈ? C.MITJÀ Carme Burgués i Tana Serra

El passat dimarts 3 de març vam tenir la 8a. sessió del Cercle de Mestres ABEAM seguint amb el cicle de 3 sessions sobre les IDEES CENTRALS de MATEMÀTIQUES A PRIMÀRIA per donar a conèixer el treball fet per les autores i que està disponible a la pàgina Idees centrals matemàtiques (CESIRE).

“Quina utilitat ens proporcionen les Idees Centrals de matemàtiques quan estem a l’aula? Com es relacionen amb el currículum? Com destriar activitats que desenvolupen les Idees Centrals de matemàtiques? Com dur-les a terme? Com es relacionen les Idees Centrals  amb la competència matemàtica?” Aquestes són algunes de les preguntes que ens van plantejar la Tana i la Carme i que anirem treballant al llarg de les sessions del cicle.

Aquesta vegada, i sentint-ho molt, no podem compartir la sessió gravada per una errada amb la plataforma que no va gravar. Però aquí teniu la presentació que van fer servir les autores:

ABEAM IDEES CENTRALS CM pdf

Per aquells que van assistir, us recordem que estaria bé compartir la vostra experiència en el tractament que donen a les taules de multiplicar a la vostra escola i quin enfocament els suggeriries per millorar-ne el treball. Aquí us deixem la imatge i l’enllaç on trobareu un ppt per posar imatges i comentaris sobre la vostra experiència:

Com sempre, dir-vos que us esperem per compartir. Què des d’ABEAM creiem fermament en la força de l’agrupació per a créixer com a mestre, rebre coneixement, enriquir-te per transferir, formar part d’un grup de gent amb les mateixes voluntats i perquè no, agafar responsabilitats en la innovació i la didàctica que tots volem.

 

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *