Jocs adaptats

Alguns dels jocs que analitzen tenen una adaptabilitat per treballar conceptes matemàtics molt adients, en aquesta secció tindreu accés al material imprimible per utilitzar els jocs adaptats. :

7 to Euler, aquest joc és l’adaptació del joc de Devir Love letters. En l’adaptació matemàtica els jugadors són matemàtics que han fet un important descobriment. Per publicar-lo cal que l’hi presentem al matemàtic més important de la història (Euler, Gauss, Euclides, Descartes, Newton, Arquimedes, Turing i Mirzakhani) o eliminen als altres matemàtics que han fet un descobriment semblant al nostre. Per poder eliminar a la resta de jugadors cal emprar les accions que diuen les cartes. Jugueu, passareu una bona estona i aprendreu història matemàtica.

Hanabi variant àlgebra, aquest joc és l’adaptació del joc de Interlude-Cocktail Games Hanabi en el que formeu part d’un equip pirotècnic que ha barrejat les pólvores del proper espectacle. Per aconseguir fer un bon espectacle cal que endreceu el desastre per això necessiteu la col·laboració de tot l’equip. A la versió algebraica o geomètrica cal que endreceu equacions i figures geomètriques, tota una experiència.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *