7a sessió del Cercle de mestres ABEAM: IDEES CENTRALS DE MATEMÀTIQUES, PER QUÈ? Carme Burgués i Tana Serra

El passat dimarts 2 de febrer van tenir la 7ª sessió del Cercle de Mestres ABEAM obrint un cicle de 3 sessions sobre les IDEES CENTRALS de MATEMÀTIQUES A PRIMÀRIA per donar a conèixer el treball fet per les autores i que està disponible a la pàgina Idees centrals matemàtiques (CESIRE).

La impossibilitat de reunir-nos presencialment va fer que la cita fos virtual, però pensem que en aquest cas el sistema va afavorir que més mestres coneguessin de primera mà la intencionalitat de les autores en fer aquest treball de “destil.lació” com diuen elles.

“Quina utilitat ens proporcionen les Idees Centrals de matemàtiques quan estem a l’aula? Com es relacionen amb el currículum? Com destriar activitats que desenvolupen les Idees Centrals de matemàtiques? Com dur-les a terme? Com es relacionen les Idees Centrals  amb la competència matemàtica?” Aquestes són algunes de les preguntes que ens plantejaren la Tana i la Carme i que anirem treballant també a les següents sessions del cicle.

Aquí us deixem l’enllaç a la presentació i l’enllaç: https://youtu.be/nl15d80iiA4 a la sessió gravada en el canal de youtube d’ABEAM.

Com sempre, dir-vos que us esperem per compartir. Què des d’ABEAM creiem fermament en la força de l’agrupació per a créixer com a mestre, rebre coneixement, enriquir-te per transferir, formar part d’un grup de gent amb les mateixes voluntats i perquè no, agafar responsabilitats en la innovació i la didàctica que tots volem.

 

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *