Fem Matemàtiques 2022

Felicitats a l’alumnat premiat i al classificat per a les olimpíades i moltes gràcies a tothom, mestres, professorat i alumnat per la vostra participació i entusiasme. Ens retrobem el curs vinent!

Fase final FEM MATEMÀTIQUES

El passat dissabte dia 7 de maig va tenir lloc a Montserrat, la fase final del Fem Matemàtiques 2022. Va ser una jornada en un lloc molt entranyable i on l’Escolania ens va cedir els seus espais per a esmorzar, fer la prova individual i jugar amb els materials del mmaca. Després de dinar, l’alumnat organitzat per grups va realitzar dues gimcanes seguint dos itineraris al voltant del monestir. Aquí podeu consultar els premiats, els classificats per a la Olimpíada, els enunciats de les proves i veure les fotos de la jornada.

2a fase FEM MATEMÀTIQUES

La FME, Facultat de Matemàtiques i Estadística, va reunir a tots els participants de la 2a fase del Fem Matemàtiques en una gran jornada . Gairebé 300 alumnes de 5è i 6è de primària i de 1r i 2n d’ESO, van realitzar una prova individual per poder classificar 16 alumnes per a la fase final.

MeFMEntre mestres voluntaris corregien aquestes proves, tot l’alumnat participava en una prova per equips organitzada pel grup 7 de jocs d’ABEAM. La Jornada va acabar amb el lliurament de premis a càrrec de l’Anna de Mier, cap d’estudis de la FME i d’en Manel Martínez, president d’ABEAM. Tot i que el dia no va acompanyar gaire, vam poder gaudir de les matemàtiques en un ambient de reptes i joc.

1a fase FEM MATEMÀTIQUES

Benvinguts/des al Fem Matemàtiques 2022. Aquest any amb la novetat que arriba a 5è de Primària!

Què és el Fem Matemàtiques? Visiteu aquesta entrada.

Ja podeu PREINSCRIURE el vostre centre mitjançant el formulari de la vostra associació de referència.

Preinscripcions d’ ABEAM

Informació sobre la quota:
El Fem Matemàtiques comporta unes despeses a les que ABEAM com associació no pot fer front de manera solitària. És per això que si sou sòcies d’ABEAM a nivell individual o ho és el vostre centre, no heu de pagar res; però si no ho sou, cal que feu un donatiu de 30€ en concepte de “Suport a les activitats que ABEAM porta a terme adreçades a alumnes i professorat”  al número de compte:

                                  ES51 2100 0852 0902 0043 7964

Si envieu un correu a tuticomalat@gmail.com, us farem un rebut conforme heu fet el pagament.
Per a la resta d’associacions de la FEEMCAT trobareu la inscripció al blog del Fem Matemàtiques.

Recordeu que aquesta encara no és la inscripció definitiva, que haureu de fer més endavant.

Aquí hi trobareu els problemes de la primera fase del Fem Matemàtiques del 2022. Recordeu que els heu de fer en grups de 3 o 4 persones i que heu de justificar sempre els vostres raonaments.
Per participar haureu de presentar un informe amb la resolució dels tres problemes, amb una portada que inclogui el nom i la població del vostre centre, el nivell en el qual participeu, el nom i cognoms dels participants i els del vostre professor/a.
Teniu temps fins al 14 de febrer.

Que gaudiu fent Matemàtiques!

Portada del dossier per a tots els grups: document

5è d’Educació Primària

6è d’Educació Primària

1r d’Educació Secundària

2n d’Educació Secundària

 

2 comments

  1. Bon dia, Viqui.
   Els associats a alguna de les 5 associacions de la FEEMCAT tenen inscripció gratuïta.
   Els que no ho són poden participar abonant la quota de participació.
   Fer-se soci a nivell d’institució (escola) són només 60 €/any.
   Mireu l’apartat de com associar-se.
   Que gaudiu fent matemàtiques!
   Manel

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *