-


ABEAMNews


Què és?


ABEAMNews és el sistema de correu mitjançant el qual ABEAM informa de manera setmanal als seus associats de totes les novetats i activitats que es realitzen relacionades amb l'Ensenyament de les Matemàtiques.
Actualment, l'ABEAMNews és un grup de Google obert a tothom, de manera que qualsevol persona que hi estigui interessada pot veure les informacions que s'envien. Així mateix, a més, qualsevol persona o centre pot sol·licitar rebre-les directament al seu correu de manera gratuïta.

Com rebre l'ABEAMNews?


Per rebre l'ABEAMNews, cal entrar al grup de Google associat a ell: ABEAMNews, apretar l'enllaç "Demana unir-te al grup" que apareix en el marge dret de la finestra, i acabar el procés segons indiquin els passos de la petició.

Hemeroteca de l'ABEAMNews


Per accedir als ABEAMNews que ja han estat envaits, només cal:
  • Si es vol recuperar una notícia enviada a partir del setembre del 2011 en endavant: cal entrar al grup de Google associat a l'ABEAMNews: ABEAMNews i, a la part inferior de la pàgina, es trobarà l'històric de les notícies enviades que es poden seleccionar per data i/o per publicador.
  • Si es vol recuperar una notícia enviada durant el curs 2007-2008: cal entrar a la secció AbeamNews'07-08 d'aquest mateix moodle d'ABEAM.


abeamnews
Darrera modificació: diumenge, 8 de novembre 2015, 00:38