Fòrum de notícies

Informació urgent

 
 
Imatge MARTA BERINI
Informació urgent
per MARTA BERINI - dilluns, 31 maig 2010, 19:19
 

Hola a tothom

Atenció amb aquesta información ja que el plaç acaba el 3 de juny.

Benvolguda Iolanda,

Ens acaba d'arribar informació sobre la convocatòria de places pels "Campus científicos de verano" destinats a estudiants que, aquest curs, estiguin cursant 4t d'ESO o 1r de batxillerat. T'adjunto un fitxer amb la convocatòria del BOE. Ens plau fer-te arribar aquesta informació per tal que, si ho consideres convenient, puguis difondre-la entre el professorat d'ABEAM.

Com pots veure una de les seus d'aquest campus és a Catalunya (UB, UAB, UPC), però sembla que no cal que hi hagi coincidència entre la comunitat autònoma de procedència d'un/a alumne/a i el campus al què s'incorpori. Hi ha dos torns de 14 dies de durada cadascun:

Per a alumnes de 1r de batxillerat del 4 al 17 de juliol.

Per a alumnes de 4t d'ESO del 18 al 31 de juliol.

En total es convoquen 300 places i la selecció es fa per criteris acadèmics, exigint una nota mitjana mínima de 7,5 en el curs 2008-2009. La proposta dels alumnes ha de ser feta per professors/es amb un màxim de tres alumnes proposats per cada professor/a (o centre, no acabo de veure que quedi clar). Cal fer les propostes abans del 3 de juny, de manera que no anem gens sobrats de temps.

Pel que sembla es cobreixen totes les despeses dels alumnes excepte el trasllat de casa al campus i el seu retorn a casa un cop acabada l'estada.

Et passo aquesta informació per tal que puguis donar-hi la major difusió possible. Tant de bo puguessin gaudir-ne un bon nombre d'estudiants excel·lents en Ciència, Tecnologia i Matemàtiques!

Una abraçada,

L'equip del creamat

Fins aviat

Marta