Fòrum de notícies

informacions

 
 
Imatge MARTA BERINI
informacions
per MARTA BERINI - divendres, 26 febrer 2010, 10:53
 

Hola a tothom

Us envio diverses informacions que he rebut

:::::::::::::::::::::::::::::::

Benvolguts i benvolgudes,

A l'entorn de l'exposició "Les Matemàtiques i la Vida" <http://expomat.epsem.upc.edu/>, presentada a Manresa, Lleida i Barcelona, i que properament s'exposarà al Campus UPC del Baix Llobregat a Castelldefels, s'ha organitzat un *taller didàctic* dins del pla de *Formació Permanent i de millora de l’activitat docent, subvencionat pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya* que s’insereix dins l'oferta formativa de *l'ICE de la UPC* en l'àmbit de la tecnologia, les ciències experimentals i les matemàtiques.

Es tracta d`un taller semi-presencial de 20h que es desenvoluparà entre el *8 de març i el 20 d'abril* adreçat a professorat de secundària i batxillerat.

Trobareu més informació i instruccions per a la inscripció al web de l'ICE-UPC

https://gcice.upc.es/gcice_2005/fitxa_cursos.asp?id=52336&np=1 <https://gcice.upc.es/gcice_2005/fitxa_cursos.asp?id=52336&np=1>)

o des del cercador d'activitats del departament d'Educació

http://aplitic.xtec.cat/pls/soloas/pk_for_mod_ins.p_for_form_cons_act)

Esperem que aquesta informació sigui del vostre interès i us demanem que en feu difusió dins dels vostres mitjans de comunicació (web, agendes d'activitats, newsletter, fòrums...) que tingueu a l'abast. Penseu que el taller comença el proper dilluns 8 de març!

Per qualsevol aspecte relacionat amb aquesta activitat, no dubteu en posar-vos en contacte amb mi. Mentrestant, rebeu una cordial salutació.

--

Mireia Ribera UPC Universitat Politècnica de Catalunya Oficina de Suport a la Recerca Matemàtica Facultat de Matemàtiques i Estadística

Tel: 34 93 401 58 65 Fax: 34 93 401 58 81 https://www.fme.upc.edu/recercaiempreses/oficina-de-suport-a-la-recerca-matematica

Mireia Ribera UPC Technical University of Catalonia Mathematical Research Support Office

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Hola a tothom,

Ja podeu consultar el

Butlletí de novetats de la Biblioteca de l'FME (BFME)

corresponent al mes de FEBRER a la següent adreça:

http://bibliotecnica.upc.es/bib200/colleccions/butlleti_novetats/2010/inici.asp

Fins aviat

Marta