Fòrum de notícies

informacions

 
 
Imatge MARTA BERINI
informacions
per MARTA BERINI - divendres, 18 desembre 2009, 22:47
 

Hola a tothom,

Us envio diverses informacions que he rebut

A l'FME hem programat una activitat per al 21 de gener adreçada a professors i estudiants de Batxillerat. Pensem penjar-ho al web de Creamat, però us volíem demanar a vosaltres si podríeu, si us plau, fer-ne difusió també. La informació és aquesta:

/Xerrada/activitat a la Facultat de Matemàtiques i Estadística de la
UPC (C/Pau Gargallo 5, 08028 Barcelona)/
*/Dia:/* dijous 21 de gener de 2010, de 16h a 19h.
*/Títol:/* L'últim Teorema de Fermat
*/Inscripció i més informació:/*
http://www.fme.upc.edu/futursestudiants/activitats-per-a-secundaria/xerrades-a-lfme

La veritat és que hauríem volgut anunciar-ho molt abans, però hem tingut alguns problemes tècnics amb la inscripció telemàtica. Esperem que encara hi hagi temps perquè s'apunti prou gent per realitzar l'activitat.
Moltes gràcies per endavant.
Fins ara,

Bernat

::::::::::::::::::::::::::::::

TORNA LA MATEFEST

clip_image002.gif

El proper dia 28 d’abril de 2010 celebrem la Matefest-Infofest, una festa divulgativa de les matemàtiques i la informàtica orientada als estudiants de secundària.

L’ Universitat obrirà les portes a les 10:00 i al llarg de tot el matí tindran lloc conferències sobre el paper de les matemàtiques i la informàtica en altres sectors tan dispars com pot ser la criptografia o la música.

A més a més, els assistents podran participar en estands organitzats pels propis alumnes de la llicenciatura: gincama, jocs de probabilitat, entre d’altres.

Ens agradaria oferir-los la possibilitat de què part de l'alumnat del seu institut que estigui cursant entre 3r ESO i 2n Batxillerat hi assistís.

Trobareu més informació en la web de la festa de l’any passat http://www.ub.edu/matefest_infofest i si teniu algun dubte ens podeu escriure al correu eva_pajuelo@hotmail.com i estarem encantats de respondre’ls. La web està pendent d'actualització amb les noves dades de la pròxima Matefest-Infofest, però és positiu perquè vostès tinguin una referència amb l’oferta d’anys anteriors.

Preguem ens indiqui si estan interessats en visitar-nos aquest dia, enviant un correu a la mateixa direcció, eva_pajuelo@hotmail.com .

Gràcies per la seva atenció.

Salutacions,

Universitat de Barcelona


::::::::::::::::::::::::::::::::::::


Benvolgudes,
Benvolguts,

Ens plau informar-vos que ja s’ha fet oficial l’estructura de les seccions per a la propera trobada de les societats matemàtiques de Txèquia, Eslovàquia, Eslovènia, Austria i Catalunya que tindrà lloc a Praga, del 22 al 27 de gener de 2010.

Podeu trobar informació a la pàgina web

http://cms.jcmf.cz/csasc/

Si voleu proposar una comunicació, poseu-vos en contacte amb els
coordinadors de les seccions de la trobada.

Aprofito l’avinentesa per a fer una crida a la participació dels
matemàtics catalans en aquesta trobada, en la que la representació catalana serà certament nodrida.

Cordialment,
Carles Perelló
President de l'SCM

Fins aviat

Marta