Fòrum de notícies

Informacions

 
 
Imatge MARTA BERINI
Informacions
per MARTA BERINI - diumenge, 8 novembre 2009, 13:47
 
Hola a tothom

La Junta d'ABEAM vol agrair a tots els associats i associades, i també a aquelles persones no associades, que van assistir a la Jornada Didàctica d'ahir dissabte.
Va haver-hi ponències, comunicacions i conferències molt interessants i crec que parlo en nom de tothom al dir que va ser un dia molt profitós per tot el conjunt de professorat que ens vàrem reunir ahir a la FME.

Un tema que va quedr pendent va ser el gran nombre de persones que no van poder comprar el llibre "Matemàticas para estimular el talento" sobre les activitas d'Estalmat perquè no l'havien reservat i, malgrat haver-ne demanat més dels que teniem encarregats, ens vàrem quedar curts en la petició.

Es va arribar a l'acord que tothom que en volgués un exemplar (o més d'un) havia de fer una transferència de 13 € per exemplar (és preu de soci de la societat Espanyola, si es fa personalment surt molt més car) al nº de compte d'ABEAM 2100 0852 09 0200437964
indicant el seu nom i el concepte "Llibre d'ESTALMAT" i després enviar un correu a <abeam_secretaria@yahoo.es> indicant el nom de la persona que ha fet l'ingrés.

Hi ha dues setmanes de plaç per fer aquesta gestió.

Quan acabi el plaç demanarem els llibres i quan els tinguem podreu passar a recollir-los (previ correu-e al Paco Moreno a l'adreça anterior) a l'IES XXV Olimpiada, dimarts o dijous a la tarda. (està al costat de Plaça Espanya a Barcelona)
A veure si us animeu a demanar-lo.

Fins aviat

Marta