Fòrum de notícies

FEM MATEMÀTIQUES 2009

 
 
Imatge MARTA BERINI
FEM MATEMÀTIQUES 2009
per MARTA BERINI - diumenge, 23 novembre 2008, 14:14
 

Hola, aquí teniu la informació del Fem Matemàtiques 2009

Marta

***********************************

Comença el FEM Matemàtiques 2009!

Com cada any us convidem a participar en el FEM Matemàtiques, una activitat adreçada als alumnes de 6è de primària, 1r i 2n d'ESO perquè desenvolupin la seva capacitat matemàtica a través de la resolució de problemes. Enguany és una edició molt especial per ABEAM ja que ens encarreguem d'organitzar la fase final.


L'activitat consta de diverses fases: la primera fase en què el treball dels alumnes és en grups en el propi centre, la segona fase en què els grups alumnes classificats participen en una jornada a un centre de l'àmbit d'ABEAM i la tercera fase que enguany es celebrarà al barri de la Vila Olímpica de Barcelona en el CEIP Vila Olímpica i l'IES Icària i on els classificats per ABEAM participaran en una jornada matemàtica i lúdica amb els classificats de les altres associacions de FEEMCAT.

Recordeu que la inscripció és gratuïta, en cas que el centre o algun membre del professorat siguin socis d'alguna de les associacions de la federació.

A l'adreça http://phobos.xtec.cat/edumatcat/fem_mates/moodle/ hi podeu trobar penjats els problemes de la primera fase del FEM Matemàtiques 2009, així com tota la informació que necessiteu del FEM Matemàtiques.


En aquest mateix moodle trobareu la informació necessaria per preinscriure-us. El període de preinscripció és del 15 de novembre al 15 de desembre


Per qualsevol dubte ja sabeu que podeu posar-vos en contacte amb: mireia.lopez@gmail.com

Us fem arribar també com a fitxer adjunt el díptic del FEM Matemàtiques 2009.


El grup de treball d'ABEAM de l'activitat FEM MATEMÀTIQUES 2009"