Fòrum de notícies

informacions

 
 
Imatge MARTA BERINI
informacions
per MARTA BERINI - dilluns, 17 novembre 2008, 18:16
 

Hola a tothom,

us envio les darreres informacions que m'han arribat.

Benvolguts,


Us fem aquestes línies per tal de comunicar-vos que, com fa ja vuit anys, els dies 29 i 30 de novembre, es celebrarà la Fira Jocjoc (Fira del joc i la joguina diferent) a la població de Tona. (http://www.firadeljoc.cat/)


Durant el cap de setmana hi haurà activitats de tot tipus (activitats i tallers pels carrers de la vila, concursos, demostracions i fins i tot estands de venda de jocs), destinades a petits i grans relacionades amb el món del joc. La programació encara no està tancada del tot. A la plana web l’anem actualitzant diàriament i, molt aviat, disposareu d’un programa de mà que us podreu descarregar o aconseguir el mateix dia de la fira.


A més enguany el Concurs de creació de jocs arriba a la seva 7a edició. El concurs s’adreça a tots els creadors de jocs, de qualsevol edat. Per això hi ha una categoria infantil (per a creadors menors de 16 anys) i una per a majors de 16 anys. El termini de presentació de les obres és el 20 de novembre. Podeu consultar les bases a la mateixa plana web de la Fira. Animeu-vos a participar.


Us adjuntem la imatge de promoció de la Fira per tal que la difongueu entre les persones interessades. De la mateixa manera, us agrairíem que féssiu extensiva aquesta informació a tota persona i/o entitat que li pugui ser d’interès.


http://www.jocs.org/fira/cromo-tona_davant_gran.JPG
http://www.jocs.org/fira/cromo-tona_darrera_gran.JPG


Per obtenir qualsevol tipus d’informació referent a la Fira, us deixem el nostre correu electrònic, info@firadeljoc.cat o ens trobareu al Facebook amb el nom de Fira del joc (allà anem explicant mica en mica què us hi podreu trobar).


Gràcies i salut.

-- Lluís Clua info@firadeljoc.cat 651 990 696 http://www.firadeljoc.cat
Matemáticas activas (2-6 años)

<>pix_trans.gifpix_trans.gif**************************************

I una altra inforamció sobre la fira del joc:

Hola!
Un any més arriba el fred i amb el fred... la Fira del Joc de Tona!!!
Encara queden uns quants dies, però gairebé està tot enllestit i amb un munt de canvis i novetats. Si voleu fer el pipa una estona, a la web de la fira (http://firadeljoc.cat/) trobareu la programació i molt aviat, ja us avisaré, penjarem el programa de mà amb tota la informació necessària (les activitats, els llocs on s'ubiquen i un plànol de l'espai).
Veureu que aquest any hem fet créixer la fira de debò. S'han tingut en compte molts dels comentaris, demandes i suggeriments dels participants i s'han incorporat a la programació.
El més destacable és que ja és una fira de 2 dies. Enguany hi ha més de 30 activitats diferents amb instal·lacions de jocs, un espectacle, un concurs de creació de jocs insitu, concursos de jocs, un espai dedicat només als tallers i un altre dedicat als jocs de tauler... i, com sempre, parades de compra de jocs de tota mena i per a tots els públics.
Així que agafeu un retolador gruixut i apunteu les dates a l'agenda. Si voleu, ens podeu ajudar a fer publicitat fent córrer aquest correu, la web o els cromos de la fira (els trobareu aquí i aquí). Podeu imprimir-los i penjar-los a la feina, a la porta de l'escola o deixar-ne un a cada veí de l'escala.
I per als més jugadors de la casa, sapigueu que encara sou a temps de presentar-vos al concurs de creació de jocs. Hi ha una edició per a majors de 16 anys i una per als menors de 16... El dia 20 de novembre és l'últim dia per poder presentar els jocs.
Ah! I per estar ben informats de totes les novetats, a part de visitar la web cada dia , podeu buscar-nos al facebook i afegir-vos-hi com a amics. Ens trobareu posant "Fira del Joc".
Fins aviat!!!
Oriol Ripoll

***********************

>
BI024c.jpg

Catherine Berdonneau
Aquest llibre ofereix un gran nombre de situacions d’aprenentatges matemàtics per treballar amb nens a partir dels 2 anys. Els continguts matemàtics que poden abordar-se a aquesta edats s’agrupen al voltant de quatre camps: el desenvolupament del pensament lògic; l’àmbit numèric; l’estructuració de l’espai i el descobriment de la geometria, i la identificació i l’enfocament de la mesura. El llibre, que conté una gran varietat d’activitats, contribueix eficaçment a un ensenyament que té com a objectiu l’elaboració de representacions mentals.
Temes centrals - índex
Introducción: cuándo y cómo hacer matemáticas con los alumnos de 2-6 años● Primera parte: el desarrollo del pensamiento lógico● Segunda parte: la estructuración del espacio y el descubrimiento de la geometría● Tercera parte: el ámbito numérico● Cuarta parte: magnitudes: longitudes, áreas y volúmenes● Referencias bibliográficas.
Sèrie: Didàctica de les matemàtiques - Col.: Biblioteca de Infantil
Pàg.: 338 - Preu: 21,5 € - ISBN: 978-84-7827-645-5 - Edició en castellà

pix_trans.gif

TRAMESA GRATUÏTA per correu en les comandes realitzades a través d'Internet www.grao.com per a Espanya, Portugal, Andorra i Gibraltar.
SERVEI GRATUÏT 24/48 hores en les comandes superiors a 50 € per a Espanya (península i Illes Balears) i Portugal (península).

Si us plau, no contesti aquest correu. Si vol fer una comanda escrigui a graoeditorial@grao.com o entri directament en www.grao.com
Per a qualsevol altre tipus d'informació, posi's en contacte amb nosaltres a grao@grao.com

Visiteu la nostra pàgina web: www.grao.com . Hi trobareu més informació sobre les nostres novetats editorials i un llistat de les llibreries per poblacions a la secció Punts de Venda.
lg_small.gif
C/ Hurtado, 29
08022 Barcelona, Espanya
Tel.: (34) 93.408.04.64
Fax: (34) 93.352.43.37
E-mail:
info@grao.com
www.grao.com
Si desitja modificar les seves dades o àrees d'interès, retorni aquest correu amb les noves dades i amb l'assumpte: CANVI DADES.
Si no desitja rebre més informació, cliqui aqui .
L'interessat autoritza el tractament automatitzat de les dades personals subministrades, necessàries per a la prestació dels serveis que ofereix l'Editorial Graó.Aquestes dades s'inclouran en un fitxer ubicat a Espanya sota el control i la supervisió d'IRIF, SL. C/ Hurtado, 29, 08022 Barcelona, davant de la qual l'interessat podrà exercir el dret d'oposició, accés, rectificació i cancel·lació, que la llei li atorga, mitjançant una notificació escrita.

***************************************

Departament de Didàctica de la Matemàtica i de les Ciències Experimentals

LECTURA PÚBLICA DE TREBALL DE RECERCA

PROGRAMA DE DOCTORAT DE DIDÀCTICA DE LES CIÈNCIES/MATEMÀTIQUES

Relaciones entre procesos de resolución de juegos de estrategia y procesos de resolución de problemas: Elaboración de un instrumento de análisis

AUTORA: Mirian Luz Baeza Toro

DIRECTORA: Dra. Mequè Edo Basté

26 de novembre de 2008 a les 17,00 hores

Sala de Juntes

Facultat de Ciències de l’Educació – Edifici G5

**********************************

PROGRAMA DE DOCTORAT

DIDÀCTICA LES MATEMÀTIQUES I DE LES CIÈNCIES

SEMINARI DE RECERCA


Interaccions socials i resolució de problemes
Dr. Pedro Cobo (IES Font i Quer)
Dijous 20 de novembre de 2008 a les 15h.
Aula 29 – Mòdul 2

Facultat de Ciències de l’Educació

Departament de Didàctica de la Matemàtica i de les Ciències Experimentals

**************************

I us torno a recordar que el dissabte 29 de novembre a els 10 h hi haurà la conferència de l'Eduard Recasens a la FME sobre la resolució de l'equació de 3r grau. Aquesta conferència es oberta per tot l'alumnat de batxillerat de Catalunya i també pel professorat de matemàtiques.

Fins aviat

Marta