Fòrum de notícies

informacions

 
 
Imatge MARTA BERINI
informacions
per MARTA BERINI - dimarts, 21 de juny 2011, 17:42
 

Hola a tothom

Us envio diverses informacions que he rebut

::::::::::::::::::::::::::::

Aviat tindrem a les mans el NouBiaix i des del consell de redacció ens han demant que us animem a escriure algun article pels números successius. L'estiu és una bona època per fer endreça de papers, per posare en net i redactar aquelles idees o experiències d'aula que volgueu compartir. Segur que tothom té present algun activitat o un conjunt d'activitats que han funcionat molt bé a l'aula, és el moment de redactar pels altres la vostra experiència. Els que passarem per les JAEM de Gijón tornarem engrescats i animats a escriure i a preparar activitats noves pel curs 2011-12, és el moment d'escriure-les per la comunitat.


Bon estiu i bona escriptura!

Podeu fer arribar els vostres aricles i projectes a qualsevol dels dos coordinadors de la revista: "Josep Pla" <jpla@ub.edu>, "Meque Edo" <meque.edo@uab.cat>

:::::::::::::::::::::::::::::

Benvolgut,

Benvolguda,


Em plau fer-vos arribar la informació sobre l'exposició itinerant Imaginary, una mirada matemàtica, produïda per la RSME i comissariada per Maria Alberich i Sebastià Xambó, professors de la UPC, amb la invitació per assistir a la inauguració i a la conferència inaugural, que tindrà lloc el proper dimarts 28 de juny.


Inauguració al CosmoCaixa de Barcelona de l’exposició

IMAGINARY, UNA MIRADA MATEMÀTICA


De l'1 de juliol al 20 de novembre de 2011


La mostra es realitzaamb motiu del centenari de la Reial Societat Matemàtica Espanyola i és una adaptació de l’exposició Imaginary realitzada per l'Institut de Recerca Matemàtica de Oberwolfach (Alemanya). Produïda per la Reial Societat Matemàtica Espanyola, la direcció i adaptació de continguts haestat realitzada per Maria Alberich i Sebastià Xambó, professors de la UniversitatPolitècnica de Catalunyai membres de la RSME.

La inauguració serà el proper dimarts 28 de juny a les 19 h, amb la conferència inaugural:


“Mesurant simetries en art, ciència i matemàtica”, a càrrec d’Antonio F. Costa González, Director del Departament de Matemàtiques Fonamentals de la UNED.


http://obrasocial.lacaixa.es/nuestroscentros/cosmocaixabarcelona/imaginary_ca.html

Esperant que sigui del vostre interès, rebeu una cordial salutació.

Mireia Ribera

Secretaria de Deganat de l'FME

:::::::::::::::::::::::


Benvolguts socis,

- ja estan oberts els terminis per a preinscripció, sol·licituds per a Conferències Satèl·lit i organització de Minisimposis en el 6è Congrés Europeu de Matemàtiques (Kraków, 2-7 de juliol de 2012:

http://www.6ecm.pl/en/home )

- la EMS ofereix un any de membership gratuït als estudiants de doctorat. Els detalls es troben a http://www.euro-math-soc.eu/membership.html

Per favor, doneu-ho a conèixer als estudiants de doctorat amb els que pugueu tenir relació.


- al programa de la conferència CSASC ja es poden veure els minisymposia. Us animem de nou a participar-hi (data límit d'inscripció, 31.07.2011). Pàgina web:

http://www.dmg.tuwien.ac.at/OMG/OMG-Tagung/index.html


- promoguda per la RSME, s'ofereix al CosmoCaixa de Barcelona l'exposició "Imaginary, una mirada matemàtica", entre l' 1 de juliol i el 20 de novembre de 2011. La inauguració tindrà lloc al CosmoCaixa el proper dimarts, dia 28 de juny, després de la conferència "Midiendo Simetrias en Arte, Ciencia y Matemáticas", a càrrec d'Antonio F. Costa González (19h).

- El tradicional Calendari Matemàtic Escolar de l'ABEAM ja ha sortit pel curs 2011-12, amb les fotografies guanyadores del concurs d'aquest any:

http://abeam.feemcat.org/mod/resource/view.php?id=112

Cordialment,


Societat Catalana de Matemàtiques

C. Carme 47

08001 Barcelona

::::::::::::::::::::::::::

Fins aviat


Marta