Fòrum de notícies

Curs de post grau a la UPF i Informacions

 
 
Imatge MARTA BERINI
Curs de post grau a la UPF i Informacions
per MARTA BERINI - diumenge, 11 juliol 2010, 19:26
 

Hola a tothom

Ja se que molts de vosaltres esteu de vacances totals però igualment us envio diverses informacions que he rebut.

ATENCIÓ: Encara hi ha places per inscriure’s al PROGRAMA DE POSTGRAU DE MATEMÀTIQUES DE LA UPF PER A L’EDUCACIÓ SECUNDÀRIA

Llegiu amb atenció les condicions i aprofiteu-les

Estic segura que si hi participeu us serà de gran utilitat a les classes (tothom que ha fet el curs així ens ho ha comentat).

Marta

:::::::::::::::::::::::::::::::::::

Em poso en contacte amb tu per presentar-te el Programa de postgrau de Matemàtiques per a la Secundària en el qual imparteixo classes i que, en la seva cinquena edició, s’iniciarà al setembre del 2010. Pots consultar la informació oficial a www.idec.upf.edu/programa-de-postgrau-de-matematiques-per-a-la-secundaria i també pots veure amb tot detall l'organització i continguts del curs en la seva edició de 2009-2010 a http://www.dmsec-upf.cat/.

Et vull comentar també que si, a partir de la recepció d'aquest missatge, t’interessa realitzar el programa rebràs un tracte especial:

Si formalitzes la matrícula abans del 31 de juliol, d’acord amb les condicions legals per a aquesta promoció, podràs gaudir d'un Netbook* de suport a l'estudi i d’un 10% de descompte en el preu de matrícula. L’únic que has de fer és presentar aquest e-mail durant el procés d’admissió.

Espero que aquesta informació sigui del teu interès. Per a qualsevol consulta al respecte, pots posar-te en contacte amb el Servei d’Informació i Admissions de l’IDEC a info@idec.upf.edu o al 93 542 18 50.

Rep una cordial salutació!

Pelegrí Viader, coordinador del programa de post grau de matemàtiques de la UPF

::::::::::::::::::::::::::::::::

Benvolguda companya / Benvolgut company,

Ens plau informar-vos que l’Associació per a la promoció i la creació d’un museu de matemàtiques a Catalunya (mmaca) , amb la qual col·labora l’ ICE de la UPC, organitzarà durant el primer trimestre del curs escolar 2010-2011 dues exposicions a Barcelona que poden ser d’interès per al vostre alumnat de matemàtiques:

a) Exposició “Experiències Matemàtiques” (versió completa) al vestíbul central de l’edifici històric de la Universitat de Barcelona del 18 d’octubre al 9 de novembre de 2010.

b) Exposició “Experiències Matemàtiques” (versió més reduïda adreçada específicament a alumnat de batxillerat o de 4t d’ESO) a la Facultat de Matemàtiques i Estadística de la Universitat Politècnica de Catalunya del 17 de novembre al 17 de desembre de 2010.

Les exposicions consten d’un conjunt de mòduls que posen de manifest aspectes especialment intuïtius i visuals de les matemàtiques i que inviten a la participació i a la interacció. La visita convida a enfrontar reptes, a experimentar a fer-se preguntes i a descobrir idees i aplicacions de la matemàtica. Els mòduls admeten lectures molt diverses i responen a la idea que les matemàtiques són accessibles per a tothom.

Durant el mes de setembre us trametrem els programes de les exposicions amb els detalls referents a la inscripció de grups escolars.

Cordialment,

Institut de Ciències de l'Educació

Plaça Eusebi Güell, 6

Edifici Vèrtex, planta 1

08034 Barcelona

secretaria.ice@upc.edu

www.upc.edu/ice

:::::::::::::::::::::::::::::::::

Queridos y queridas amigas: les comunico que ya está en la red el número 22 de UNIÓN correspondiente al mes de junio de 2010. Una vez más, nuestras compañeras argentinas Norma Cotic y Teresa Braicovich y su equipo han cumplido tanto con la calidad del trabajo realizado como con los plazos de la revista. Les agradecemos la dedicación y el rigor. Recuerden que se puede acceder a UNION a traves de la web: www.fisem.org

Pero además, otra buena noticia: Se ha publicado el volumen 74 de la Revista Números que edita la Sociedad Canaria Isaac Newton de Profesores de Matemáticas. Agradecemos a sus codirectores Alicia Bruno y Antonio Martinón la información y su trabajo que es del máximo interés.

Puede acceder a este nuevo volumen a través del siguiente enlace:

http://www.sinewton.org/numeros/

Espero que encuentren trabajos interesantes y comuniquen la noticia a quienes crean que le puede interesar.

Un abrazo

Luis Balbuena

(Secretario General de la FISEM)

::::::::::::::::::::::::::::

Potser serà el darrer missatge abans de les vacances d’agost.

Us desitjo un bon estiu i fins el setembre

Marta