XIV sessió oberta del Cercle de Mestres ABEAM: “A Betània Patmos ja no baixem els zeros”

El proper dia 7 de febrer (dimecres a les 17,45h) oferirem dins del Cicle de Formació oberta del CERCLE DE MESTRES una xerrada-taller de títol: “A Betània Patmos ja no baixem els zeros”

Hora: 17:45 a 19:30

Lloc: Aula S01 (soterrani) de la FME de la UPC C/Pau Gargallo 14, Bcn.

El Cercle de mestres d’ABEAM obre les portes a tots els mestres en aquestes sessions per visualitzar bones pràctiques docents que poden servir d’exemple a altres docents o escoles.

El títol fa al·lusió al què es deia en el procediment tradicional de la divisió: “no cap i baixem un zero” que mecanitzaven els alumnes però sense comprensió del significat.

Arrel del procés de reflexió compartit al centre i de la investigació sobre com fer més significatiu el càlcul als alumnes, l’escola va anar transformant l’ensenyança dels algorismes cap a un aprenentatge comprensiu i transparent. 

La temàtica seria la següent:
  • Presentació de l’Escola i del nostre procés de formació i evolució.
  • Bases del nostre enfocament del càlcul.
  • Taller per racons sobre les activitats d’iniciació als algorismes significatius amb material manipulatiu a cadascun dels cicles de l’etapa: CI (cuc de boles i regletes), CM (balança de números), CS ( multiplicar i dividir amb decimals amb monedes i base 10).

Perquè quan els mestres fem matemàtiques, la probabilitat que els infants facin matemàtiques creix.

Aquesta trobada la recomanem a tots aquells docents que estigueu interessats en la didàctica de les matemàtiques o en ser impulsors de les matemàtiques en els vostres centres. Si coneixeu possibles interessats els podeu passar la informació i que omplin el formulari. 

Preguem que ompliu el formulari següent per tal de tenir una previsió dels que serem. 

Formulari d’inscripció: Inscripció a la XIV sessió Cercle de mestres ABEAM

ANIMEU-VOS, US ESPEREM!

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *