Fem 10 anys i ho celebrem així!!

Benvolguts i benvolgudes,

Aquest curs escolar 2021-2022 el grup de Dibuixos celebra el seu 10è aniversari.
En motiu d’aquesta celebració, el mes de setembre es va obrir un concurs per a seleccionar el que seria el logo del grup i de l’activitat principal del grup, el Concurs de Dibuixos Matemàtics d’ABEAM durant els 10 propers anys.
Després d’una complicada tasca de deliberació, aquí us presentem el logo escollit, entre tots els rebuts!!

L’artista d’aquesta logo és el Marcel Bellon, que cursa 2n primària a l’Escola Montagut de Vilafranca del Penedès. Moltíssimes gràcies, Marcel, per la teva proposta.

A banda, s’ha decidit donar una menció especial al logo que, de manera destacada, emfatitza els deu primers anys dels grup!

Es tracta del logo dissenyat per la Nina Palmero, que actualment cursa 6è de primària a l’escola Manyanet de Begues. Milions de gràcies, Nina!!!

I… com no: moltíssimes gràcies a tots els participants i enhorabona als artistes de les obres dels logos.

IMPORTANT: Els autors de les obres dels logos rebran un obsequi didàctico-escolar el mateix dia que es faci el lliurament de premis del 10è concurs de dibuixos matemàtics. Aquesta lliurament està previst pel divendres 13 de maig de 2022.

Finalment, demanem disculpes per la demora en la publicació d’aquesta resolució. Hem tingut un complicat 1r trimestre que ens ha dificultat complir amb les dates establertes inicialment.

Salutacions,
Grup de Dibuixos Matemàtics d’ABEAM.